home page

services we offer

our product list

product ordering

frequently asked questions

support

about us

proven track record

Historiku : Kabineti eshte hapur ne Mars 2006,gjendet ne teritorin e Bashkise Sukth,Durres,Albania , ne distancen 1.3 Km nga Autostrada Tirane-Durres ne rrugen dytesore Sukth - Manez , prane Bar Restorant Loka.  

superior quality service

Drejtimi : Kabineti i dhenjes se sherbimit mjekesor ndaj te semureve,drejtohet drejt per se drejti prej personit tim. Arsimimi : Jam diplomuar ne fakultetin e Mjekesise te Universitetit Shteteror te Tiranes ne vitin 1988 per degen Mjekesi e Pergjithshme. Specializime : Jam specializuar ne vitin 1998 per specialitetin e Mikrobiologjise ne Departamentin e laboratoreve te Qendres Spitalore Universitare Tirane - QSUT "Nene Tereza". Kualifikim 3 mujor ne Spitalin Auerbach - Vogtland te gjermanise.Kualifikim 15 ditor ne Kroaci  

sign up today!

Aftesi Drejtuese : Pergjegjes i Qendres Shendetesore Kastriot(Diber) 1989 - 1993 ; Drejtor Spitali Peshkopi 1993 - 1995 ; Pergjegjes i Laboratorit te Mikrobiologjise Peshkopi 1998 - 2001 ; Nendrejtor dhe shef i mjekeve ne Drejtorine Rajonale te Sigurimeve dhe Kujdesjes Shendetesore Tirane 2001 - 2005 ;  

founders corner

fėmija

This is where you would add the text of your choice. You are limited to the amount of text here, only by the space of this table cell. You may want to change font face, size, color and alignment. This is where you... This is where you would add the text of your choice. You are...  

events

upcoming events

visit our gallery

our locations

contact page

news

quarter profits up... profit and loss

news

me rreze

copyright © 2012 www.Dr-Muja.com