home page

services we offer

our product list

product ordering

frequently asked questions

support

about us

 

Kabineti strukturohet nga :               

Zyra e informimit dhe sekretariati,

Zyra e vizitave mjėkesore dhe konsultimeve respektive,

Zyra pėr analizat biokimike,hormonale dhe enzimatike,

Zyra pėr analizat bakteriologjike dhe mykotike,

Zyra pėr analizat parazitare apo virale.

 

Kabineti bashkėpunon me :

Mjek familje (GP) – Sukth dhe Tiranė,por edhe gjithė vendin kur kėrkohet,

Qendren diagnostike “ ILIRIA “ Tirane,

Spitalin Gjerman Tirane,

Departamentin e laboratorėve QSUT “Nėnė Tereza” - pėr analiza laboratorike specifike,

Klinikat e QSUT “ Nėnė Tereza Tiranė – pėr konsulta zgjeruara,

Telemjeksinė kombėtare dhe ndėrkombėtare nėpėrmjet “Zargis Technology”,

Fakultetin e mjekėsisė(Departamentin e laboratorėve) pėr mėsimdhėnje pėr lėndėn e Mikrobiologjisė,

Universitetin privat “Nėna Mbretėreshė Geraldinė” – Burrel pėr mėsimdhėnjen lėndėt Mikrobiologji dhe Infermjeristikė e Pėrgjithshme Fakultetin e Infermjerisė

 

Kabineti Shfrytėzohet pėr :

Vizita dhe konsulta mjekėsore pėr gjithė grup moshat,

Analiza laboratorike ndryshme ( Biokimike,Kimike,Enzimatike,Hormonale,Riprodhimit, Bakteriologjike, Mykotike,Parazitare etj.),

Terapi urgjence dhe kurse mjekimi zgjatura pėr sėmurėt kronik me medikamente pėrzgjedhura Gjermane, Austriake, Greke dhe Italiane

Mėsimdhėnje teorike dhe praktike pėr studentė mjekėsisė,infermjerisė dhe laboratorit ose edhe pėr sapodiplomuarit mjekė, infermjer apo laborant.

founders corner

fėmija

This is where you would add the text of your choice. You are limited to the amount of text here, only by the space of this table cell. You may want to change font face, size, color and alignment. This is where you... This is where you would add the text of your choice. You are...  read more >>

events

upcoming events

full list >>

visit our gallery

our locations

contact page

news

quarter profits up... profit and loss

news

me rreze

 

 

 

copyright © 2012 Dr-Muja.com